Werk doen waar je blij van wordt voelt niet als werken...


Wat als je werk niet meer als werken voelt en je dat ineens weer even heel bewust beseft.

Ouders, leerkrachten en kinderen/ jongeren mogen begeleiden om het leven te leven vanuit je eigen innerlijke kracht is echt mijn grote passie.
 
Van in de knel weer lekker in je vel!
 
Soms kan ik zelf niet geloven wat ik de afgelopen jaren door het maken van dappere keuzes en door keer op keer weer buiten mijn comfortzöne durven gaan, bereikt hebt.
Het is toch wonderlijk hoe veel kleine stapjes uiteindelijk een mega groot verschil kunnen maken.
Stap voor stap heb ik losgelaten wat niet meer bij mij paste, waardoor er o.a. meer ruimte ontstond om mijn eigen be KIND begeleidingstrajecten te ontwikkelen voor ouders en kinderen/ jongeren.
 
Sinds januari ben ik ook gestopt als ambulant leerlingbegeleider in het basisonderwijs en heb ik door de ruimte die ik hiermee voor mezelf gecreëerd een splinternieuwe training ontwikkeld voor leerkrachten die leefkracht willen voelen en uitstralen naar de kinderen van NU. Leerkrachten die er voor kiezen om zelf ook te blijven groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en bewust keuzes maken om ook goed voor zichzelf te zorgen waardoor je dat ook nog beter voor een ander kunt. Maar dan niet alleen vanuit je hoofd en vanuit wilskracht maar ook vanuit je hart en vanuit (zelf)liefde en passie.

Mijn beLEEF training heet IN MIJN leerKRACHT en geeft leerkrachten de ruimte om vanuit rust en met vertrouwen nieuwsgierig te gaan zijn naar hoe je de verbinding met jezelf en met de kinderen bewust kunt versterken. Hoe maak je in de klas nog meer verbinding tussen hoofd en hart, tussen denken en voelen, voor jezelf en samen met de kinderen.?!!!

Iedere stap die we vandaag hiervoor samen zetten maakt het verschil in de toekomst van onze kinderen.

Samen met ouders en leerkrachten maken wij het verschil voor de kinderen van NU. Yes, daar word ik zo blij van.   Ik inspireer je graag dus als je nieuwsgierig bent….just let me know.

 

Helma van Esch / be KIND coaching

Leefkracht coach / kinderen - ouders - onderwijs