be kind... en ouder groeitraject 


Van probleem naar... uitdaging om samen met elkaar te groeien

van balen naar...stralen

 

Wil je je kind en jezelf laten groeien in het omgaan met een vol hoofd , (in)slapen of het omgaan emoties zoals boosheid, verdriet, onzekerheid, (faal)angst?

 

Van het probleem wat je nu beleeft maak ik samen met jouw kind, en met jullie, een uitdaging om van te kunnen leren met een mooie succeservaring om samen in verbinding met elkaar te kunnen blijven groeien.

 

Een positieve verandering is echt altijd dichterbij dan je denkt.


Tijdens dit be KIND en ouder groei-traject ga je samen met je kind(eren) groeien om jezelf en je kind(eren) nog beter te leren kennen en te kunnen gaan begeleiden, juist op momenten waar je nu even met elkaar uit verbinding raakt.

Het gedrag waar je nu mee worstelt gaat daardoor op korte termijn veranderen en je gaat het vanuit een ander perspectief zien en beleven.

Dit groei-traject is een verrijking voor het zelfbewustzijn en het (zelf)vertrouwen van je kind(eren), van jullie als ouders, jullie gezin en in jullie leven omdat je op een diepere laag, vanuit je gevoel en je persoonlijke gedachten, in verbinding komt met jezelf en met elkaar.

 


De investering voor deze persoonlijke groei en ontdekkingsreis voor jullie kind en jullie gezin: 1550 euro

 


Het is ook mogelijk om voor een ouder groeitraject te kiezen. Dit persoonlijke groeitraject geeft je tips, tools en inzichten voor een nieuw perspectief om nog meer in verbinding te komen met jezelf, met elkaar en/of met je kind. Lees verder...

 

Investering voor dit ouder support en groeitraject: 555 euro