be KIND coaching voor onderwijs 

begeleiding, support en leefkracht inspiratie voor onderwijsprofessionals

om te groeien in verbinding met jezelf, met elkaar en ...met de kinderen van nu!

 

 

Wil jij ook in jezelf en in jouw persoonlijke groei blijven investeren om te ontdekken hoe je nog beter voor jezelf en voor de kinderen van nu kunt blijven zorgen? En.... wil jij jezelf, en de kinderen van nu, van binnenuit nog beter leren kennen en begrijpen om samen met elkaar nog meer te kunnen stralen? 


Laat jezelf dan van binnenuit groeien bij be KIND coaching met...

 

Jezelf aandacht geven, waardoor je niet alleen vanuit je hoofd maar ook vanuit je hart blijft groeien, in verbinding met jezelf en met de kinderen van nu, is van grote waarde. 

Jouw eigenwaarde.

Persoonlijk leiderschap van binnenuit  groeit wanneer je hier tijd voor neemt en.... aandacht aan geeft. 

 

Wil jij nog meer vanuit je hart gaan leven en werken, om samen met de kinderen van nu te blijven groeien van binnenuit?

 

 

                           Maak dan een keuze uit onderstaand aanbod voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. 

                       Weet dat je welkom bent.


Persoonlijk groeien en ont-wikkelen...door jezelf bewust te zijn.

 

Een persoonlijk ont-wikkel en groeitraject waarin er alle ruimte en aandacht is voor jou en de uitdagingen die jij op dit moment op jouw pad ervaart in relatie met jezelf, met anderen of met een of meer kinderen in je groep. Je leert jezelf en/of de kinderen nog beter kennen en begrijpen waardoor je bewust kunt gaan kiezen om nog meer vanuit nieuwsgierigheid en vertrouwen te blijven ont-wikkelen en groeien.  

 

 

Wil je graag meer info om te ontdekken of dit persoonlijke ontwikkeling en groei-traject iets voor jou zou kunnen zijn?  Lees verder...

Persoonlijk groeien en ont-wikkelen... in verbinding met jezelf en met de kinderen van nu. 

 

 

Jezelf zijn en jezelf blijven in een omgeving die vaak veel van je vraagt vraagt extra aandacht om jezelf niet te gaan verliezen in de behoeftes en verlangens van anderen. Wanneer je jezelf steeds beter leert kennen kun je ook steeds helderder aangeven wat jij nodig hebt. Hierdoor raak je minder snel uit balans of kun je steeds sneller de balans weer terug vinden.

Werken en leven vanuit je hoofd en.....je hart. Naast denken en doen ontdekken wat de waarde is om ook naar je gevoel te leren luisteren en hoe je jezelf en kinderen daarvoor de ruimte kunt geven om ook daarin persoonlijk te blijven groeien. Deze training neemt je niet mee de wereld in om daar de kennis en informatie te gaan zoeken maar in deze training ga je op reis naar binnen om  je eigen waarden en jouw persoonlijke wijsheid die je zelf allemaal al in je hebt weer te gaan beleven en voelen.

 

Jezelf terug vinden.... bij jezelf om ook een kind zichzelf terug te kunnen laten vinden bij zichzelf! Samen met de kinderen van nu blijven groeien in zelf bewust zijn is het fundament om met veerkracht in het leven te staan. Jouw leven!

 

Wil je graag meer info om te ontdekken wat deze training voor jou, jouw collega's of jouw team zou kunnen betekenen ?  Lees verder...

Groeien en ont-wikkelen vanuit weerstand naar verbinding.

 

Iedere dag beleef je wel momenten in de groep dat je met jezelf of met een kind in de weerstand terecht komt en dus uit verbinding bent met jezelf of met een kind. Het zorgt altijd voor extra spanning. In deze workshop ontdek je met welke elementen en praktische leefkracht tools je zelf bewust meer invloed kan gaan hebben op het herstel van deze verbinding. Waardoor je jezelf en de kinderen in je groep bewust kunt laten ervaren hoe je vanuit de spanning weer naar een ont-spannen beleving en situatie kunt groeien.

 

Wil je graag meer info om te ontdekken of deze workshop jouw en jouw collega's of  team zou kunnen inspireren en laten groeien?  Lees verder...

Be the one you want to be. You are one of a kind. Be kind to....yourself.