be KIND groeitrajecten...

 

om vanuit ont-spanning en je eigen wijsheid en kracht te groeien en te blijven stralen.

 

Jezelf zijn door jezelf (terug) te vinden.

       Groeien van in de knel naar... lekker in je vel.

    

   Dit is het be KIND VIP groeitraject voor jongeren (of basisschoolkinderen van de bovenbouw) die in de drukte van het leven het contact met zichzelf, en/of met de omgeving, volledig zijn kwijt geraakt en wanneer je als ouder ook even helemaal niet meer wat te doen om je kind nog te steunen in zijn/haar groei proces.  

    

   Wil je graag meer info om te ontdekken of deze begeleiding iets voor jouw kind kan betekenen? Lees verder...

       Samen groeien van balen naar... stralen.

    

   Dit is het be KIND groeitraject voor ouder(s) en kind(eren) van 8 t/m 12 jaar wanneer je  ergens mee worstelt, thuis of op school, of wanneer de spanning voor je kind en/of voor jullie samen regelmatig oploopt.  Van de problemen die je ervaart maken we samen een uitdaging waarvan je samen iets waardevols gaat leren en waardoor je samen gaat groeien in zelfvertrouwen en in het omgaan met  angst/pijn, spanning, boosheid of verdriet.

    

   Wil je graag meer info om te ontdekken of deze begeleiding iets voor kind en/of jouw gezin zou kunnen zijn. Lees verder...

    


    

   Samen groeien ... in verbinding met jezelf en met je elkaar.

    

   Dit is het be KIND groeitraject voor jou als ouder wanneer je samen met elkaar, en samen met jullie kind(eren) persoonlijk wilt blijven groeien en ont- wikkelen om de taal van het gedrag van je kind(eren) nog beter te gaan begrijpen om in verbinding te kunnen blijven met je kind(eren) en met elkaar. Ook wanneer het allemaal even niet vanzelf gaat. 

    

   Wil je graag meer info om te ontdekken of deze begeleiding iets voor jullie als ouders zou kunnen zijn. Lees verder...