be KIND groeitraject voor ouders

 

samen zelfbewust groeien

in verbinding met jezelf, met elkaar en met je kind(eren).

Een groeitraject voor jou als ouder, wanneer je graag samen met je kind(eren) wilt blijven groeien en stralen door ook zelf te leren en te ontdekken hoe je vanuit weerstand weer in verbinding kunt komen met jezelf, met je kind en...met elkaar.

Herken je dit?

Merk je dat je als ouder(s) regelmatig even het gevoel hebt dat je met jezelf of met elkaar uit verbinding bent, waardoor er meer spanning ontstaat of de spanning regelmatig oploopt, en je nu nog niet goed weet hoe hier mee om te gaan?

Wil je graag een positieve boost in je gezin om samen met elkaar te groeien om je kind, jezelf en elkaar van binnenuit nog beter te gaan leren kennen en begrijpen en om vooral allemaal nog meer jezelf te kunnen zijn? Schrijf je dan in voor een be KIND ouder groeitraject. 

 

Tijdens een be KIND ouder groeitraject gaan we in enkele groeisessies, bij jullie thuis of in mijn praktijk, op een mooie, unieke en waardevolle ontdekkingsreis naar binnen en ga je jezelf en elkaar nog beter leren kennen en begrijpen in jullie behoeftes en verlangens als ouders, om met nog meer vertrouwen, zelfbewustzijn en balans,  jezelf, elkaar en je kind(eren) te laten groeien, om ieder nog meer op je eigen unieke plek  te gaan staan in jullie mooie gezin? 

 

 

Wat levert een be KIND ouder groeitraject op?

  • Je gaat  het gedrag van je kind(eren), waar je nu misschien soms ieder op je eigen wijze mee worstelt, vanuit een ander perspectief beleven, bekijken en vooral ook begrijpen.

  • Je gaat elkaar als ouders nog beter leren kennen en begrijpen.

  • Je gaat jezelf nog beter leren kennen en begrijpen.

  • Je gaat samen nog meer groeien van onbewust naar bewust ouderschap.

  • Je gaat antwoorden vinden op jullie persoonlijke hulpvraag m.b.t. de begeleiding van jullie kind(eren).

  • Je krijgt waardevolle inzichten om je kind(eren), jezelf en elkaar te laten groeien en stralen. 


De investering voor deze persoonlijke ontdekkingsreis in persoonlijke groei voor jullie samen als ouders, en jullie (jonge) gezin, om elkaar en jezelf nog beter te gaan leren kennen en begrijpen om samen in verbinding te blijven groeien: 555 euro

Dit groeitraject kan door een of beiden ouders worden gevolgd. Klik op het bijtje om je aan te melden.