REVIEW BE KIND COACHING

Voel je vrij om hieronder een review te plaatsen.

Ik zou het leuk vinden om hieronder een reactie van jou te krijgen na contact met mij. Laat weten wat je ervaring was, zodat ik nog meer kinderen kan helpen om weer lekkerder in hun vel te komen zitten. Dank je wel.

Reactie plaatsen

Reacties

Caroline
8 dagen geleden

Lieve Helma,

Voor de klas van onze oudste zoon viel je mij al meteen op. Net als in de verhalen van die dag verteld door hemzelf. Jij straalt rust uit, ruimte en vertrouwen. Kinderen mogen zichzelf zijn, jij ziet, hoort en begrijpt ze in hun eigen beleving.

Ik was nieuwsgierig. Onze oudste zoon ook. Het formele leren gaat hem vrij makkelijk af. Hoe konden wij als ouders hem misschien nog beter begeleiden in zijn sociaal emotionele ontwikkeling. Ontdekken van zijn kracht, daarvoor durven te staan, erop vertrouwen en dat uitstralen.

Tijdens het intake gesprek maakte jij meteen duidelijk dat hij geen ‘probleem’ had en dat jij een heel mooi traject had om de verbinding tussen ouder en kind te versterken, te verdiepen, nog meer te beleven. Je gaf alle ruimte en rust om dit te gaan voelen. Was dat iets voor ons, voelde dit als een ‘ja’ op dat moment? En al snel voelde ik het stromen: Ja, dit willen we graag samen met jou aangaan!

Het allereerste gesprek. Ik noch mijn oudste zoon wisten wat we mochten verwachten. We gingen er net vertrouwen heen en stonden helemaal open. En ik durf wel oprecht te zeggen dat we meteen bij de allereerste binnenkomst ik jouw mooie praktijk ruimte meteen verbinding voelde. Onze zoon ging zitten, jij was nieuwsgierig, ik mocht er even bij zijn helemaal in het begin en al snel vertelde onze zoon honderd uit. Voorbeelden van situaties op school of op het sportveld en hoe hij die beleefd had en waarom. Ik kwam hem na een uur ophalen met rode wangen en we liepen samen de deur uit en de hoek om toen onze zoon stopte en zei: “Mama, dit was echt top!” met een dikke duim die hij daarbij de lucht in stak.

Lieve Helma, jij hebt een gave om vanuit oprechte nieuwsgierigheid en met zoveel rust mensen te zien zoals ze zijn, te horen naar wat ze jou willen vertellen en te begrijpen in hun eigen belevingswereld. Mijn zoon, mij als moeder en persoon en mijn man.

Dankjewel voor de prachtige ervaring en liefdevolle begeleiding.

Veel liefs! Caroline

Monique
11 dagen geleden

Lieve Helma,
Ik wil heel graag een reactie plaatsen over mijn ervaring met jou. Zij heeft 1,5 jaar haar expertise ingezet voor leerlingen op EBC Noord. Zij weet waar ze voor gaat en weet elke keer weer een verbinding te krijgen met de leerlingen waarin ze weer tot bloei komen in wie ze zijn. Ook als collega is het fijn om met haar samen te werken. Dank je voor je inzet en expertise Helma. Niet alleen ik maar ook enkele leerlingen gaan je missen. Ook dankbaar voor wat je hebt kunnen betekenen. Blijf nog lang met kinderen en ouders werken. Je hebt zoveel moois en waardevols te geven.
Groet Monique.

Lizzy
13 dagen geleden

Lieve Helma,

Tijdens mijn zoektocht naar een coach voor Floris kwam jij op ons pad. Niet wetende dat niet alleen Floris maar ook wij als ouders hier enorm van konden groeien. Ons eerste gesprek voelde direct goed en ook Floris voelde zich prettig bij jou.
Bedankt voor alle inzichten! Bewust worden en anders kijken heeft ons nog meer tot elkaar gebracht.
Een investering in ons zelf waarvan ik hoop dat ook andere gezinnen dit zichzelf gunnen.

Liefs Lizzy

Lindsay
8 maanden geleden

Helma is een lieve en zorgzame vrouw, daar voelde onze dochter zich snel op haar gemak.
Ze leeft zich helemaal in en liet onze dochter ook rustig meedenken over dingen. Helma neemt echt de tijd en is oprecht.

Dankjewel voor al je tips, zorgzaamheid en oprechtheid! Mochten we je nodig hebben, weten we je te vinden.

Liefs Lindsay

M. Jansen
10 maanden geleden

Met een open mind naar Helma gegaan, een energetische behandeling ..... ? Maar wat een verwenmoment, even uit je hoofd en in de ontspannings modus. Heel bijzonder.

Helma weet je direct op je gemak te stellen in haar mooie praktijk.

Zeker een aanrader. Bedankt!

Groetjes Mirjam

Kim Vd Ven
een jaar geleden

Lieve Helma,

Wat ben jij een fijn persoon.
Wij willen je bedanken voor je luistert oor en handvaten die je ons het gegeven.

Een kind dat trots is op zichzelf, en goed in haar vel zit.
Dat gun ik iedereen.

Groetjes
Dannie en Kim
Saar en Meis

Jolet Sanders
een jaar geleden

Hallo Helma,

We willen je bedanken voor je geduld met onze dochter om haar betere inzichten te geven. Inmiddels gaat het slapen langzaam beter, maar door jouw tips geloven wij dat het goed komt. Bedankt nogmaals.

Groetjes Martijn Jolet, Eline en Ize.