REVIEW BE KIND COACHING

Voel je vrij om hieronder een review te plaatsen.

Ik zou het leuk vinden om een reactie te krijgen van jou na contact met mij. Laat weten wat je ervaring was, zodat je andere kan helpen de beslissing te maken met mij te werken aan een gelukkig kind.   Dankjewel.

Reactie plaatsen

Reacties

Lindsay
een maand geleden

Een aantal keren bij Helma geweest met onze dochter. Na de eerste keer voelde onze dochter zich bij Helma op haar gemak en zei ook dat ze het fijn bij haar vind. We merken al duidelijk verschil na 5 sessies, ongelooflijk. Ze heeft mij als ouder ook adviezen gegeven hoe ergens mee om te gaan en van dingen bewust laten worden. Helma is prettig in de omgang, oprecht en neemt de tijd voor je.

Romy
een maand geleden

Een tijd terug heb ik bij Helma aan de bel getrokken. Ik zag dat mijn dochter niet lekker in haar vel zat en stond als moeder met beide handen in het haar. Je kind zien worstelen met haar gevoelens op jonge leeftijd van 10 jaar is verdrietig en zeker met het gevoel dat je als moeder niet meer weet wat je moet doen. De stap om hulp te vragen was lastig. Maar wat ben ik blij dat wij Helma hebben gevraagd en ik kan nu zeggen dat ik trots ben dat ik onze dochter de coaching heb gegund. Want hoe mooi is het dat je kan laten zien dat hulp vragen niet erg is. Wij gaan nog steeds naar Helma en iedere keer zie ik mijn dochter groeien. Ze voelt zich heel veilig en vrij om alles met Helma te delen en gaat er graag naar toe. Helma laat vooral ook zien wat wel goed gaat en focust zich op een positieve manier op je zorgvraag, niet alleen voor mijn dochter maar ook voor mezelf een steuntje in de rug en regelmatig een eye opener. Er wordt een spiegel voor gehouden, iets wat jezelf even niet meer ziet, wordt weer zichtbaar. En wat ook heel fijn is Helma geeft meteen het gevoel dat je goed bent zoals je bent en dat maakt ons samen sterker. Uiteindelijk ben ik als moeder zelf ook naar Helma gegaan om mijn gevoelens te delen en te genieten van haar energetische behandelingen. De rust die ze uitstraalt neem je letterlijk mee naar huis. Samen met mijn dochter groei ik als moeder mee. Wij kunnen niet anders dan Helma aanbevelen.

Moon (10 jaar)
een maand geleden

Ik vind het heel fijn hoe Helma het doet ze is heel lief. Ik kan alles bij haar kwijt en hoef niets te verstoppen. De oefeningen vind ik leuk en fijn en helpen mij. Groetjes Moon

Marjolein
2 maanden geleden

Helma weet op een hele prettige wijze connectie te maken met kinderen en gaat doelgericht te werk. Ze heeft ons als ouders ook concrete tools gegeven hoe samen om te gaan met verschillende situaties.
Onze dochter is een aantal keer bij Helma geweest en we merken aan haar dat ze nu beter weet hoe ze met haar impulsieve gedrag en boosheid om moet gaan. Super coach!

Marieke
3 maanden geleden

Twee van onze dochters gaan regelmatig naar Helma. Op een hele fijne manier communiceert Helma met de kinderen om zo goed aan te voelen wat ze nodig hebben. Ze begeleidt ze in hun persoonlijke groei en hun ontwikkeling. Wij kunnen iedereen aanraden om je kind naar Helma te laten gaan. Ze zijn daar in goede handen.

Kim van Zoghel
3 maanden geleden

Helma is die typische vrouw met dat mega grote moederhart! Zij heeft zoveel liefde voor kinderen, dat is ongelofelijk. Ik ken Helma als iemand die een luisterend oor biedt op de juiste momenten, rust bewaakt en uitstraalt en iemand die puur en oprecht is.
Bij haar is je kind in goede handen!

Renate den Engelse
3 maanden geleden

Helma heeft een groot hart en luisterend oor, daardoor is zij de ideale coach voor moeder en kind. Oordeelloos vanuit de holistische kijk op de situatie. Ze legt gemakkelijk verbinding met het kind en geeft een kind in korte tijd zelfvertrouwen. Vanuit haar ervaring als leerkracht weet zij als geen ander waar de druk vanuit onderwijs bij kinderen vandaan komt en kan zij als coach het kind ontspanning en handvatten bieden om hiermee om te gaan. Ook als moeder en vrouw is zij een groot inspirator.

Nathalie
3 maanden geleden

Jay Jay is bij Helma onder behandeling geweest. Ik heb een ander kind er voor terug gekregen. Super coach. Kei bedankt voor de goede zorgen!

Elles
4 maanden geleden

Sinds een tijdje kom ik met mijn dochter in de praktijk van Helma. Mijn dochter Valerie heeft onder andere autisme waardoor ze belemmerd wordt in haar dagelijkse bezigheden. Door een bijzonder toeval maak ik kennis met deze praktijk Bekind Coaching die notabene bij ons in het dorp te vinden is.
Vanaf het eerste moment dat we bij de eerste afspraak bij Helma binnen kwamen was er een hele fijne sfeer en Valerie voelde zich al heel snel op haar gemak. Contact maken en het vertrouwen winnen, is niet altijd even gemakkelijk, maar bij Helma gaat dat als vanzelf op een natuurlijke manier. Hierdoor kan Valerie zich goed uiten en is er connectie tussen die twee. We hebben nu een aantal sessies gehad en het is heel mooi om te zien dat er iedere keer weer een andere hulpvraag/onderwerp naar boven komt drijven waar Valerie op dat moment behoefte aan heeft. Mede door deze sessies zie Ik Valerie groeien en stapje voor stapje veranderen….heeft meer zelfvertrouwen en ze is meer ontspannen. Bewondering voor Helma hoe zij dit doet! Ze heeft het vermogen om heel goed te luisteren naar een kind, contact te maken en net dat extra steuntje te geven wat het kind nodig heeft. Ik gun ieder kind een coach zoals Helma!