be KIND VIP groeitraject


Groeien ... van in de knel naar lekker in je vel.

 

Is jouw kind zichzelf even helemaal kwijtgeraakt, thuis of op school, en weet jij ook echt even niet meer weet wat te doen dan is het de hoogste tijd dat je kind zichzelf en jullie elkaar weer terug gaan vinden. Je hoeft het niet alleen te doen. Hulp vragen is moed hebben en moed hebben moet je hebben in het leven om jezelf en je kind vanuit zelfvertrouwen te laten groeien.

 

Het be KIND VIP groeitraject is een uniek en persoonlijk groei, ontwikkeling en begeleidingstraject, wanneer je heel erg graag wilt dat je kind zijn/haar eigen leefkracht en innerlijke wijsheid weer gaat voelen en beleven. 

 

Jij maakt hiermee je kind en jezelf prioriteit en VIP in jullie eigen leven om je kind zichzelf weer terug te laten vinden, en ook.... om elkaar weer terug te gaan vinden.

 

Tijdens dit be kind VIP groei-traject  gaat je kind, samen met jullie, zichzelf en zijn/haar eigen plek, energie en balans weer terug vinden. 

 

Je gaat samen met je kind groeien en je kind gaat de ruimte en de tijd krijgen om zichzelf nog beter te leren kennen en te begrijpen..... om zichzelf en zijn/haar eigen leefkracht weer terug te vinden. 

Groeien...vanuit onmacht naar kracht.


Jullie krijgen, samen met je kind,  twee maanden lang een VIP begeleiding om de zware of moeilijke periode die je kind, of die jullie samen nu beleven, achter je te laten en je kind de ruimte en de tijd te geven om zichzelf stap voor stap weer terug te kunnen gaan vinden.  En.... jullie gaan daardoor natuurlijk ook jullie kind weer terug vinden, zoals jullie je het nog zo goed herinneren van voor deze moeilijke en zware periode.

 

Ik ga niet uit van eerdere diagnoses, maar ben gericht op de gevoeligheid, de voelsprieten, de innerlijke kracht en de wijsheid die ieder kind, ook jouw kind, al in zich heeft. Die gevoeligheid is de kwetsbaarheid maar ook de kracht waarvoor hij/zij nu extra support nodig heeft om dat laatste weer tevoorschijn te laten komen, om dit bij zichzelf weer te gaan herkennen, om het vervolgens ook aan de buitenwereld te kunnen laten zien. 

 

Ik werk oplossingsgericht met ondersteuning van o.a. energetisch en systemisch werk gericht op de ontwikkeling van het lichaamsbewustzijn, de gedachtekracht en emotioneel bewustzijn om het zelfbewustzijn en het zelfvertrouwen weer te laten groeien.  

 

Dit be KIND groei-traject is uniek omdat het een holistisch hulpverleningstraject is voor persoonlijke groei en ontwikkeling van kinderen, jongeren en ouders om met veerkracht en leefkracht je eigen leven te (be)leven en je eigen plek weer in te gaan nemen. 

 

Naast de coach sessies is er tijdens dit be KIND VIP groei-traject ook veel ruimte voor extra persoonlijk contact en begeleiding op momenten wanneer daar behoefte aan is, om samen van spanning weer te gaan groeien naar meer ont-spanning en verbinding met jezelf en met elkaar.

Dit begeleidingstraject is ook geschikt voor basisschoolkinderen in de bovenbouw. 

 

Van uitzichtloos... samen groeien naar... een vooruitzicht.


Een positieve verandering in het leven van je kind, in jullie leven, is echt dichterbij dan je denkt.

 

De investering voor dit groei-traject voor persoonlijke ontwikkeling voor jullie kind en jullie gezin, om jezelf en elkaar weer in verbinding terug te gaan vinden en samen met leefkracht en (zelf)vertrouwen verder te kunnen groeien: 1850 euro

 

Ervaring van een moeder na een be KIND groeitraject

 

Haar dochter van 14  jaar zag het leven, haar leven,  bij de start van het be KIND VIP groei-traject niet meer zitten.

 

" Ik belde Helma op het moment dat ik me als moeder het meest kwetsbaar ooit heb gevoeld. Het lukte mij, met al mijn toewijding en liefde, niet om mijn oudste dochter gelukkig te laten zijn... Maar ik belde ook met Trots met een hoofdletter T! Mijn dochter was namelijk in staat geweest om haar schreeuw om hulp te uiten... en wij hadden het gehoord!!


En wij hebben aan haar laten blijken dat we haar hulpvraag serieus namen. De werkagenda’s voor de rest van de week werden leeg geveegd en we ondernamen actie. Huisarts, school en op zoek naar hulp...

 

Stapje voor stapje ontdekte Helma vanuit haar nieuwsgierigheid (zonder oordeel) wat haar drijfveren waren, waar haar energie weglekte en brachten zij samen structuur aan in haar gedachten. Muziek bleek cruciaal...


Onze dochter leerde stap voor stap beter woorden te geven aan haar gedachten, ze leerde om haar grenzen aan te geven, ze vond uit waar ze weinig tot geen invloed op heeft en waar ze wel invloed op heeft. Ze fleurde beetje bij beetje weer helemaal op... en nam weer regie op deze veilige plek waar zonder oordeel geluisterd wordt...

 

Wij volgen onze dochter nu vol vertrouwen!
Want wat we de afgelopen maanden van haar hebben gezien is gigantisch indrukwekkend!
Wat zijn we trots!!

This Is Me….. Keala Settle van The Greatest Schowman was het lied wat ze na een van de laatste sessies in de auto op weg naar huis kei hard mee zong."