beLEEF training... IN MIJN leerKRACHT

voor onderwijsprofessionals die in verbinding met zichzelf, en met de kinderen van nu, willen blijven groeien.

Groeien vanuit je hoofd en.... je hart.

 

Ben jij die onderwijs topper die kinderen en ouders van NU iedere dag alles probeert mee te geven wat maar binnen je vermogen ligt? Merk je tegelijkertijd dat er soms zo ontzettend veel gevraagd wordt dat je jezelf daardoor wel een beetje kwijt raakt of voorbij loopt? Wordt het je soms echt ook even allemaal teveel omdat je zoveel ziet, voelt en beleefd in de hectiek van de dag? 

Tijdens deze beLEEF training IN MIJN leerKRACHT sta jij,

en staat jouw persoonlijke groei, op nummer 1!

 

HET MOOISTE wat je kunt ZIJN en blijven is.....JEZELF.

JEZELF  blijven vraagt wel extra aandacht in de drukke wereld waarin we leven.

 

Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling is van onschatbare waarde voor jou en...voor de kinderen van NU. Dus .....wat heb je nu nodig om jouw eigen waarde meer aandacht te geven?

Wil jij ook zo graag in verbinding met jezelf samen met de kinderen blijven groeien en vraag je je af hoe je nog beter vanuit jezelf en voor jezelf zou kunnen zorgen in alle drukte om je heen?

Alles wat je aandacht geeft groeit.

De beLEEF training IN MIJN leerKRACHT laat je je eigen unieke innerlijke kracht e wijsheid weer voelen en ervaren en geeft je inzichten en tools waardoor je een positieve verandering zult gaan ervaren. Je ontdekt hoe je zelf de verandering kunt zijn waarnaar je op zoek bent.

Werken en leven vanuit verbinding maken met jezelf. 

 

Tijdens de beLEEF training IN MIJN leerKRACHT ga je op ontdekkingsreis naar  binnen, naar jouw gouden lijntjes die ervoor zorgen dat jij lekker in je vel zit en de verbinding voelt met jezelf. Na deze reis neem je jouw persoonlijke groei en inzichten ook weer mee naar huis, naar je gezin en.... naar de kinderen van NU in je klas. De kinderen van NU die allemaal ook verlangen naar die verbinding met zichzelf en ook de behoefte hebben om gehoord, gezien en begrepen te worden. Net zoals jij die behoefte hebt!

Ik verheug me er op om samen met jou op reis te gaan om jou als leerKRACHT ook jouw eigen leefKRACHT nog meer te laten ontdekken. In deze training gaat het om beleven en bewust worden vanuit rust, veiligheid en vertrouwen.  Lees verder... 

 

review

 

" Merk dat ik me na deze training  veel rustiger voel. Ik heb een ander inzicht op de situaties en de relatie met mijn kinderen. Meer bewustwording en...vertrouwen."

 

" Dank je wel voor deze inspirerende training. Ik ging voldaan naar huis met meer bewustwording en ... vertrouwen."

 

 

Gedrag van kinderen en van jezelf vanuit een ander perspectief leren bekijken om op een diepere laag met de kinderen van nu in verbinding te kunnen komen en zeker ook om met jezelf in verbinding te kunnen blijven.

Investering: 555 euro per persoon  

Twee daagse training in mijn praktijk of op locatie te boeken voor minimaal 4 en max. 10 deelnemers inclusief een 1 op 1 individuele groeisessie na de training.

Meer info over aanbod Individueel persoonlijk groeitraject en Leefkracht workshop

 

YOU ARE ONE OF A KIND.......BE KIND TO YOURSELF!