REVIEW BE KIND COACHING

Reactie plaatsen

Reacties

Renate den Engelse
3 maanden geleden

Helma heeft een groot hart en luisterend oor, daardoor is zij de ideale coach voor moeder en kind. Oordeelloos en vanuit de holistische kijk op de situatie. Ze legt gemakkelijk verbinding met het kind en geeft een kind in korte tijd zelfvertrouwen. Vanuit haar ervaring als leerkracht weet zij als geen ander waar de druk vanuit onderwijs bij kinderen vandaan komt en kan zij als coach het kind ontspanning en handvatten bieden om hiermee om te gaan. Ook als moeder en vrouw is zij een groot inspirator

Elles
3 maanden geleden

Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar had een afspraak voor een energetische behandeling gemaakt. De behandeling kwam als geroepen! Wat een bijzondere behandeling....het werd een hele fijne ervaring. Niet alleen bracht Helma ontspanning maar we kregen aan het einde van de sessie een diepgaand gesprek met elkaar. Het had daadwerkelijk iets in mij losgemaakt en het voelde heel erg goed om dit gevoel met Helma te delen. Meteen naar de kern..... een open gesprek en toch voelde het heel veilig. Bijzonder hoe ik letterlijk en figuurlijk even 'lichter' was geworden. De manier waarop Helma dit aanpakt is bewonderenswaardig, eerlijk en prettig. En daarvoor wil ik ze heel hartelijk bedanken.
Neem die stap als je denkt dat je het even nodig hebt! Even een momentje voor mezelf....want dat was het zeker voor mij. Ik kan het iedereen aanraden.

Miranda
3 maanden geleden

Bedankt voor de mooie afstemming die ik van je heb mogen ontvangen.
Bij de eerste keer lezen werd ik diep geraakt. Zie zo alles voor me. En voelde intens het verdriet, geluk, vertrouwen en dankbaarheid.
Zojuist heb ik hem nog eens gelezen en merk ik dat de eerste lading zachter is geworden en voel ik meer de boodschap van het verhaal.
Afgelopen periode na de energetische behandeling en het stoppen met koolhydraten eten hebben me weer zoveel moois gebracht. En bovenal mijn gemoed is weer in "balans"
Onwijs dankbaar voor onze mooie sessie en deze mooie afstemming.

Kim
3 maanden geleden

Helma is die typische vrouw met dat mega grote moederhart! Zij heeft zoveel liefde voor kinderen, dat is ongelofelijk. Ik ken Helma als iemand die een luistert oor biedt op de juiste momenten, rust bewaakt en uitstraalt en iemand die puur en oprecht is. Bij haar is je kind in goede handen!

Marieke
3 maanden geleden

Twee van onze dochters gaan regelmatig naar Helma. Op een hele fijne manier communiceert Helma met de kinderen om zo goed aan te voelen wat ze nodig hebben. Ze begeleid ze in hun persoonlijke groei en hun ontwikkeling. Wij kunnen iedereen aanraden om je kind naar Helma te laten gaan. Ze zijn daar in goede handen.

Claudia
3 maanden geleden

Helma heeft een luister kindafstemming gedaan bij mijn zoontje van 7 maanden. Ik was benieuwd wat hij mij te vertellen had en ik had bepaalde vragen aan hem en vroeg me af of hij daarmee worstelde en wat hij nodig had. Helma maakte contact met de innerlijke stem van mijn zoontje en schreef een prachtige brief. Zoveel herkenningspunten, zo bijzonder. Het gaf mij nieuwe inzichten , vertrouwen, kracht en rust. Echt een bijzondere, mooie ervaring!

Daarnaast heb ik ook een energetische sessie gevolgd. Dat heb ik als prettig ervaren, echt een bijzondere ervaring.

Daarnaast ben ik vol lof over Helma als persoon/coach. Ze is een ontzettend lief, zachtaardig persoon met veel expertise. Elk gesprek met Helma brengt mij nieuwe inzichten, tools en vertrouwen. Zo bijzonder!

Helma heb ik zien werken in het onderwijs. Zo bijzonder hoe zij contact kan maken met elk kind, elk kind ziet en net dat verschil maakt dat het kind wel een fijne dag heeft gehad.