REVIEW BE KIND COACHING

Voel je vrij om hieronder een review te plaatsen.

Ik zou het leuk vinden om een reactie te krijgen van jou na contact met mij. Laat weten wat je ervaring was, zodat je andere kan helpen de beslissing te maken met mij te werken aan een gelukkig kind.   Dankjewel.

Reactie plaatsen

Reacties

Marjolein
11 dagen geleden

Helma weet op een hele prettige wijze connectie te maken met kinderen en gaat doelgericht te werk. Ze heeft ons als ouders ook concrete tools gegeven hoe samen om te gaan met verschillende situaties.
Onze dochter is een aantal keer bij Helma geweest en we merken aan haar dat ze nu beter weet hoe ze met haar impulsieve gedrag en boosheid om moet gaan. Super coach!

Marieke
2 maanden geleden

Twee van onze dochters gaan regelmatig naar Helma. Op een hele fijne manier communiceert Helma met de kinderen om zo goed aan te voelen wat ze nodig hebben. Ze begeleidt ze in hun persoonlijke groei en hun ontwikkeling. Wij kunnen iedereen aanraden om je kind naar Helma te laten gaan. Ze zijn daar in goede handen.

Kim van Zoghel
2 maanden geleden

Helma is die typische vrouw met dat mega grote moederhart! Zij heeft zoveel liefde voor kinderen, dat is ongelofelijk. Ik ken Helma als iemand die een luisterend oor biedt op de juiste momenten, rust bewaakt en uitstraalt en iemand die puur en oprecht is.
Bij haar is je kind in goede handen!

Renate den Engelse
2 maanden geleden

Helma heeft een groot hart en luisterend oor, daardoor is zij de ideale coach voor moeder en kind. Oordeelloos vanuit de holistische kijk op de situatie. Ze legt gemakkelijk verbinding met het kind en geeft een kind in korte tijd zelfvertrouwen. Vanuit haar ervaring als leerkracht weet zij als geen ander waar de druk vanuit onderwijs bij kinderen vandaan komt en kan zij als coach het kind ontspanning en handvatten bieden om hiermee om te gaan. Ook als moeder en vrouw is zij een groot inspirator.

Nathalie
2 maanden geleden

Jay Jay is bij Helma onder behandeling geweest. Ik heb een ander kind er voor terug gekregen. Super coach. Kei bedankt voor de goede zorgen!

Elles
2 maanden geleden

Sinds een tijdje kom ik met mijn dochter in de praktijk van Helma. Mijn dochter Valerie heeft onder andere autisme waardoor ze belemmerd wordt in haar dagelijkse bezigheden. Door een bijzonder toeval maak ik kennis met deze praktijk Bekind Coaching die notabene bij ons in het dorp te vinden is.
Vanaf het eerste moment dat we bij de eerste afspraak bij Helma binnen kwamen was er een hele fijne sfeer en Valerie voelde zich al heel snel op haar gemak. Contact maken en het vertrouwen winnen, is niet altijd even gemakkelijk, maar bij Helma gaat dat als vanzelf op een natuurlijke manier. Hierdoor kan Valerie zich goed uiten en is er connectie tussen die twee. We hebben nu een aantal sessies gehad en het is heel mooi om te zien dat er iedere keer weer een andere hulpvraag/onderwerp naar boven komt drijven waar Valerie op dat moment behoefte aan heeft. Mede door deze sessies zie Ik Valerie groeien en stapje voor stapje veranderen….heeft meer zelfvertrouwen en ze is meer ontspannen. Bewondering voor Helma hoe zij dit doet! Ze heeft het vermogen om heel goed te luisteren naar een kind, contact te maken en net dat extra steuntje te geven wat het kind nodig heeft. Ik gun ieder kind een coach zoals Helma!