GLIM beLEEF en inspiratie workshop  voor leerkrachten...

voor een krachtige verbinding met jezelf en de KINDEREN van NU in het moment

  • zie mij in wie ik ben

  • hoor mij in wat ik zeg

  • begrijp mij in mijn beleving

Sprankelende inspiratie en beLEEF workshop over hoe je met meer vrijheid in het moment en vanuit vertrouwen een diepere verbinding met de kinderen van NU kunt laten ontstaan. 

Vanuit jouw creativiteit en nieuwsgierigheid in de dag  belevingsmomenten van verbinding laten ontstaan waar je blij van wordt en waarmee je jezelf en de kinderen laat groeien in persoonlijke ontwikkeling en bewust ZIJN van hoofd tot hart.

 

Het mooiste wat een kind kan worden is...zichzelf te zijn....en dat te kunnen en mogen blijven.

Daarvoor hebben ze leerkrachten met lef en leefkracht nodig die dat zelf ook voorleven en ook de tijd nemen om nieuwsgierig te zijn naar de levenslessen die kinderen aan het leren zijn, waardoor ze zichzelf echt beter kunnen leren kennen en hun behoeftes en verlangens kunnen ontdekken en leren uitspreken. Hoe je dat doet?

 

In deze workshop ontdek je hoe je  de elementen van weerstand samen met de kinderen kunt gaan herkennen en krijg je inzicht hoe je met de  formule van verbinding  samen met de gouden GLIM tools het onzichtbare zichtbaar kunt maken voor jezelf en voor de kinderen van NU.