De “sparkle” is er weer!


Gisterenavond liepen twee ouders mijn praktijk uit na een laatste be KIND groeisessie als afsluiting van een groeitraject waar ze twee maanden geleden samen met hun oudste dochter ingestapt waren.


Een avontuur wat spannend voor ze was en.... waar ze toch bewust voor kozen om in te gaan investeren, omdat ze samen met hun kind(eren) wilde blijven groeien.

 

Bij de start van het traject lag hun focus met name op de persoonlijke groei van hun oudste dochter. Ze was zichzelf en haar "sparkle" kwijtgeraakt en leek steeds vaker onbereikbaar in haar eigen leef en belevingswereld. 

 

Nu twee maanden later straalt ze weer en neemt ze op haar eigen krachtige wijze haar eigen plek in.

 

En....er is nog zoveel meer aangeraakt en in werking gezet.


Moeder en vader geven beiden aan hoe ze ieder op hun eigen wijze zichzelf veel beter hebben leren kennen, o.a. door wat hun dochter zichtbaar en voelbaar heeft gemaakt door zichzelf weer terug te gaan vinden, en door de ouder groeisessies tijdens het traject.

 

Hun persoonlijke groeiproces als ouders maar zeker ook als mens heeft een boost gekregen tijdens deze ontdekkingsreis, die ze samen met hun kind(eren) gemaakt hebben, waardoor ze ook zichzelf van binnenuit nog beter hebben leren kennen en wat maakt dat ze op dit moment nog steviger op hun plek zijn gaan staan.

 

Ze staan niet op hun eigen plek vanuit controle of angst maar vanuit vertrouwen en liefde en zeker ook met nog meer begrip en liefde voor zichzelf, hun eigen leer, leef en groeiproces en dat van hun kinderen. 

 

Ze voelen allemaal nog meer ruimte om in alle vrijheid en vanuit vertrouwen de verbinding met zichzelf en met elkaar, ieder op hun eigen unieke en creatieve wijze te laten groeien.

 

De "sparkle" bij hun dochter is weer helemaal terug en...zij is niet de enige die nog meer is gaan stralen. 

 

Met vertrouwen de toekomst tegemoet vanuit het voelen van je eigen innerlijke kracht en je eigen wijsheid.....wat een fundament!

 


Tijdens een be KIND groei-traject maken we samen met elkaar een ontdekkingsreis naar binnen en leer je jezelf en je kind nog beter kennen en begrijpen. 


Je komt nog weer dichter bij jezelf en op een diepere laag met jezelf en met elkaar in verbinding.

 

Hierdoor kunnen jullie samen met elkaar blijven groeien in leefkracht om met veerkracht in het leven te blijven staan ook op momenten dat er wolken voor de zon voorbij drijven.

 

Dit is een uniek en persoonlijk groeitraject waarin je jezelf en elkaar nog beter leert begrijpen en ontdekt wat jij of je kind nodig heeft om de (innerlijke) zon weer te laten stralen.

 

Laat even een berichtje achter in de contact link hieronder als je behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek om te ontdekken wat ik voor jou en/of jouw kind kan betekenen om weer een stapje dichter bij jezelf te komen.

 

Liefs,

 

Helma van Esch/ be KIND coaching

Leefkracht begeleiding/ kind - ouder - onderwijs