Bouwen aan…vertrouwen


Wil jij je kind graag met (zelf)vertrouwen laten groeien?


Kijk dan ook naar jezelf en hoe jij zelf omgaat met uitdagingen in je leven.

 

Schiet je snel in de angst of maak je je snel zorgen over jezelf, anderen of de dingen die in de wereld om je heen gebeuren?

 

Ben je snel gefrustreerd of boos over hoe jezelf dingen doet of hoe anderen dingen doen. 

 

Weet dan dat je wat er om je heen gebeurt niet altijd kunt veranderen, maar wel hoe je jezelf hierin laat leiden door je eigen gedachten en gevoelens.

 

Door allereerst liefdevol voor jezelf te gaan zorgen bouw je aan (zelf) vertrouwen van binnenuit. 

Samen met je kind groeien en bouwen aan (zelf)vertrouwen is goud waard. 

 

 


Angst loslaten en vertrouwen laten groeien...

 

Emotionele blokkades en mentale belemmerende overtuigingen hebben ook grote invloed op hoe je je fysiek voelt en hoe je je eigen lichaam ervaart en beleefd.

 

Aan de houding van een kind of jongeren alleen al kun je zien of hij/zij  het leven in angst of in vertrouwen aan het beleven is.

 

Dit is iets waar je een positieve invloed op kunt hebben door je lichaamsbewust zijn van binnenuit te vergroten.  Ademhalingsoefeningen en lichaamsgerichte meditaties zijn bijvoorbeeld enkele oefeningen die je lichaamsbewustzijn laten groeien, waardoor je ook gaat leren herkennen of er spanning /angst in je lichaam zit.

Wanneer je dit leert te herkennen kun je er ook bewuster op reageren en zelf een keuze leren maken wat je op dat moment nodig hebt om weer tot rust en in het vertrouwen te komen.


Groeien van binnenuit.... jezelf.

 

In een be KIND VIP groei-traject groeien kinderen/ jongeren die zichzelf zijn kwijtgeraakt, samen met ouders weer van een uitzichtloos perspectief naar een perspectief met vooruitzicht.

 

Tijdens een be KIND VIP groei-traject ga je samen met je kind de verdieping in om weer zicht te krijgen op wat er werkelijk in de binnenwereld speelt.

 

Je ontdekt wat jij nodig hebt om dichter bij jezelf te blijven vanuit je binnenwereld.... in de buitenwereld.


Je ontdekt ook 
hoe je daarvoor heel praktisch nog beter voor jezelf en voor elkaar kunt gaan zorgen, ieder vanuit je eigen behoeftes en verlangens.

 

Zichtbaar maken wat er van binnen in je leeft zorgt voor inzicht en bewustwording en jij krijgt de keuze om weer regie te nemen.

 

Kleine stappen die grote invloed hebben om in contact te blijven met jezelf en met elkaar, en een verrijking voor het leven van je kind, voor jezelf en voor je gezin, voor nu en in de toekomst.

 

Wanneer jij wilt investeren in de persoonlijke groei van je kind en van jezelf, dan ben ik er voor jou om dat waar je nu mee worstelt samen te gaan transformeren, en dit op een liefdevolle wijze zichtbaar te maken, om samen op weg te gaan naar een diepere verbinding en het groeien van zelfbewustzijn. 

Een positieve verandering om je kind en jezelf te laten groeien in wie je diep van binnen werkelijk bent.

 

Wanneer je behoefte hebt aan meer verbinding neem dan contact met me op. 

 
Liefs,

 

Helma van Esch/ be KIND coaching

Groei en leefkracht begeleiding/ kind - ouder - onderwijs

 


 

home