Wat heb jij nodig om lekker jezelf te zijn?


Met andere woorden...waar word je blij van en waar krijg jij energie van, wat drijft je.....? 

 

Een simpele vraag, toch?

 

Maar hoe vaak stel jij jezelf en/of je kind(eren) deze vraag en hoeveel tijd neem je voor jezelf of...geef je je kind om hier echt de antwoorden op te gaan vinden?

 

Heb jij zelf als ouder een antwoord op deze vraag?

 

De meeste jongeren die bij mij in de praktijk komen voor een be KIND VIP groei-traject,  zijn vastgelopen in het (be)leven van hun eigen leven omdat ze....niet meer weten wat ze zelf echt nodig hebben om in balans te blijven en daardoor hun leven zwaar en somber aan het beleven zijn. 

 

Ze zijn daardoor de verbinding met zichzelf en vaak ook met de omgeving verloren. 

 

Ze leven allemaal veel meer in de plannen van anderen dan in hun eigen plan.

 

Ze zijn de zingeving en de regie van hun eigen leven al op deze jonge leeftijd kwijtgeraakt .

 

En dit.... herken ik als geen ander vanuit mijn eigen ervaring. Met het enige verschil dat ik er 50 jaar voor moest worden, voordat ik in dat leer en groeiproces terecht kwam.


Je eigen leer en groeiproces van binnenuit...

 

Ja, je leest het goed. Ik zie het als een leer en groeiproces van binnenuit, waardoor je jezelf nog veel beter mag gaan leren kennen. 

 

Door samen op ontdekking te gaan en nieuwsgierig te gaan zijn naar wat jij  fysiek, mentaal en emotioneel nodig hebt om weer regie te gaan voelen over je eigen leven, om de zin van het leven weer te kunnen gaan beleven,  kom je stap voor stap weer dichter bij jezelf.

 

Je komt dan weer dichter bij je eigen spirit ...daar waar je innerlijke vuurtje, je vlammetje weer van gaat branden of je lichtje van gaat stralen.

 

De antwoorden tijdens dit leer en groei proces komen altijd vanuit onszelf , ook onze kinderen hebben al zoveel eigen wijsheid en kracht in zich, wanneer ze de ruimte en de tijd krijgen om hun eigen antwoorden te vinden op hun eigen behoeftes en verlangens.

 

Wil je je kind(eren) in verbinding met zichzelf laten groeien om ook in verbinding te kunnen blijven met de omgeving?

 

Dan is dit leer, groei en bewustwordingsproces een fundament voor nu en voor hun toekomst. 

 

Je hebt de keuze om je kind(eren)  hierin te leiden vanuit controle of ze te begeleiden vanuit vertrouwen. 

 


Op ontdekkingsreis naar binnen om jezelf beter te leren kennen...

 

Tijdens een be KIND groei-traject ga  je samen met je kind de verdieping in om weer zicht te krijgen op wat er werkelijk in de binnenwereld speelt en ontdek je wat jij nodig hebt om dichter bij jezelf te blijven vanuit je binnenwereld.... in de buitenwereld.

 

Je ontdekt ook hoe je daarvoor heel praktisch nog beter voor jezelf en voor elkaar kunt gaan zorgen, ieder vanuit je eigen behoeftes en verlangens.

 

Zichtbaar maken wat er van binnen in je leeft zorgt voor inzicht en bewustwording en jij krijgt de keuze om weer regie te nemen.

 

Kleine stappen die grote invloed hebben om in contact te blijven met jezelf en met elkaar, en een verrijking voor het leven van je kind, voor jezelf en voor je gezin, voor nu en in de toekomst.

 

Wanneer jij wilt investeren in de persoonlijke groei van je kind en van jezelf dan ben ik er voor jou om dat waar je nu mee worstelt samen te gaan transformeren en dit op een liefdevolle wijze zichtbaar te maken, om samen op weg te gaan naar de positieve verandering waarnaar je verlangt.

 

Een positieve verandering om je kind en jezelf te laten groeien in wie je diep van binnen werkelijk bent.

 

Ik kom graag met je in con-tact.

 

Liefs,

 

Helma van Esch / be KIND coaching

Groei en leefkracht coach / kinderen - ouders - onderwijs