Luisterkind afstemming

Als je op zoek wilt naar je eigen antwoorden en inzichten…omdat je meer voelt dan je denkt!

Zit je kind niet lekker in zijn/haar vel ?  Dan is een Luisterkind afstemming een unieke methode om inzicht, handvatten en antwoorden te krijgen op de vragen die er spelen. Het is een prachtige methode om op afstand contact te leggen, de antwoorden op de vragen die je hebt naar boven te halen en waar mogelijk direct een positieve verandering in gang te zetten. Na een afstemming is er meestal opluchting,  zaken zijn benoemd, een probleem is benoemd of de oplossing ligt binnen handbereik. 

 

 

Je leert je kind of jezelf veel beter kennen vanuit een diepere laag.

Een  Luisterkind afstemming is er niet alleen voor kinderen. Het kan jou als volwassenen  of als ouder  ook helpen! Soms vragen kinderen verandering in het gedrag van de ouders zodat er meer ruimte ontstaat op een bepaald gebied. Een Luisterkind afstemming kan dan voor jou als ouder ook veel inzicht bieden en antwoorden geven op de vragen die  je hebt. Hierdoor kom je samen met elkaar, met je kind of met je hele gezin, weer een stap verder.

Alles wat ik doe is “luisteren” naar een ziel vanuit het onderbewuste waarbij ik de vragen stel die jij als ouder hebt.

Ik gebruik mijn innerlijke horen, zien, weten en voelen om alles wat ik doorkrijg mooi te vertalen. De afstemming wordt verwoord in een Word document. Ons contact verloopt bij de aanvraag van een Luisterkind afstemming via de mail. Alles gebeurt dus op afstand. Je hoeft er helemaal niets voor te doen. Gemakkelijker kan het niet, toch?!:)

Als ouder wil je graag weten wat er in je kind omgaat, en waar bepaald gedrag vandaan komt. Je wilt je kind graag beter leren kennen, beter leren begrijpen en jullie band nog verder versterken. Je wilt als ouder ook graag weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je kind nog lekkerder in zijn/haar  vel komt te zitten en wat hij/zij daarvoor van jou nodig heeft.

 

Soms zoek je daarom hulp bij het opvoeden van je kind omdat je tegen bepaalde uitdagingen of problemen aanloopt. Een Luisterkind afstemming kan  je veel inzicht en duidelijkheid geven. Met dit inzicht kun je dan samen aan de slag of eventueel gerichter hulp gaan zoeken. Inzicht, handvatten en bevestiging geeft  je als ouders ook meer kracht en zelfvertrouwen om bij jezelf te blijven in een bepaald proces van je kind.