Van in de knel naar lekker in je vel tijdens een be KIND groei - traject.

Speciaal voor gevoelige kinderen en jongeren die niet lekker in hun vel zitten, en het leven soms ook echt even heel erg zwaar vinden, bied ik dit unieke be KIND groei en begeleidingstraject aan.

We gaan ongeveer twee maanden lang samen op weg naar de positieve verandering waar jij en/of je kind op dit moment zo ontzettend naar verlangt. We starten het traject met een kennismakingssessie met ouder(s) en kind waarin we samen met elkaar het doel helder krijgen en waarin we ook al de eerste stap zetten op weg naar de positieve verandering.

Tijdens dit traject gaat jouw kind zichzelf beter leren kennen tijdens een aantal 1:1 sessies waarin ik samen met jouw kind nieuwsgierig ga zijn naar dat wat er echt speelt op mentaal, emotioneel, fysiek en/of spiritueel ontwikkelingsgebied.

Tijdens dit traject ga je ook jezelf als ouder beter leren kennen en je gaat je kind nog beter leren begrijpen. Er is ook ruimte om, wanneer dat gewenst is, een een op een sessie met een van de ouders in te plannen.

Tijdens deze periode ben ik verder stand by voor alle momenten en situaties waarin jullie behoefte hebben aan extra ondersteuning of support. Dat kan ook in de vorm van een videocall of app contact zijn.

We sluiten het traject af met een ouder of gezin sessie wanneer we de positieve verandering bereikt hebben en jullie kind en/of jullie het gevoel hebben dat je weer sterker staat.

 

Ieder kind is uniek en... iedere ouder ook.

Samen maken jullie het verschil voor en met elkaar.

Voor nu en voor later.

 

 be KIND GROEI sessie

 

Is een be KIND GROEI traject voor jou en/of voor jouw kind niet nodig is maar heb je wel behoefte aan een steuntje in de rug?  Dan is een losse be KIND GROEI sessie  de boost voor jullie waar je op korte termijn, ook samen met elkaar, weer door zult gaan groeien.

 

be KIND GROEI traject voor jonge ouders

 

Met een gezin met jonge kinderen kun je het gevoel krijgen dat je de verbinding met elkaar als partners en soms zelfs ook met je kinderen even helemaal kwijt kunt zijn. Tijdens een be KIND GROEI traject  voor ouders ga je ontdekken hoe je samen met elkaar in verbinding kunt blijven groeien.