Contactloos werkt niet...


De boodschap is helder. Contactloos werkt niet!

 

Dit bericht las ik gisterenochtend op een betaalpaal bij een tankstation waar ik met mijn auto, met een volledig lege tank, net aangekomen was.

 

Mooi zeg, en nu? Ik heb geen betaalpasje bij me.

 

Contactloos werkt niet en ik ben zonder pasje ook niet in staat om überhaupt nog contact te maken om hier bij te tanken.

 

Help!

 

En dan ineens... lees ik de dubbele boodschap.

 

Wanneer je geen contact of verbinding hebt, contactloos bent, dan werkt iets niet. Check..klopt als een bus!

 

Waneer je niet in contact of in verbinding bent met jezelf dan stroomt de energie letterlijk en figuurlijk ook niet. Check...klopt ook als een bus!


Mijn missie op een betaalpaal...

 

Mijn missie om kinderen, jongeren, ouders en onderwijsprofessionals in verbinding met zichzelf en elkaar te laten groeien in wie ze zelf (bewust) zijn, staat hier eigenlijk gewoon op dit stickertje op deze betaalpaal.

 

Het is logisch dat het niet werkt en dat het niet stroomt wanneer we geen contact of verbinding hebben met onszelf of met elkaar, want wij hebben net zoals onze auto's brandstof en energie nodig om in beweging te kunnen blijven en op onze eigen unieke wijze ons eigen leven te kunnen leven waar we energie van krijgen.

 

Die energie stroomt echt pas weer wanneer we een verbroken contact of verbinding met onszelf herstellen en we van contactloos weer in contact komen met onszelf.

 

Grappig hoe de behoefte aan brandstof/energie van mijn auto mij toch ook weer even bewust maakt van het feit dat het gewoon niet werkt wanneer je niet in contact, lees ook in verbinding, bent met jezelf of met anderen.

 

Contactloos werkt echt totaal niet!

 

Lekker als je weer brandstof hebt waardoor je weer in beweging kunt komen...

 

Ps. Na twee tankstations waarbij contactloos niet werkte, is het mij gelukkig gelukt om bij de derde poging mijn tank weer volledig te vullen. Lekker gevoel ook om vervolgens weer met een gevulde tank verder te rijden! Gas erop;-)

 

Dat is natuurlijk voor ons niet anders.

 

Heerlijk wanneer je je energie weer lekker voelt stromen, toch?! Dan kun je er ook weer tegenaan.

 

Laten we in contact en in verbinding blijven ... met onszelf en met elkaar, want contactloos werkt niet:-)

 


Wil jij de energie weer beter laten stromen en je kind weer meer in contact laten komen met zichzelf?

 

Wil je investeren in de persoonlijke groei van je kind en van jezelf, dan ben ik er graag voor jullie om dat waar je nu mee worstelt samen te gaan transformeren, en dit op een liefdevolle wijze zichtbaar te maken, om samen op weg te gaan naar een diepere verbinding en het groeien van zelfbewustzijn en...om de energie in je gezin weer lekker te laten stromen. 

 

Wanneer je behoefte hebt aan meer verbinding.... neem dan contact met me op. 

 
Liefs,

 

Helma van Esch/ be KIND coaching

Groei en leefkracht begeleiding/ kind - ouder - onderwijs