Energetische therapie 

Wil je een positieve verandering in gang zetten voor je kind of voor jezelf?  

 

Door middel van een therapie met energetische behandelingen bied ik een unieke, alternatieve behandelmethode aan voor zowel kinderen als volwassenen. Zit je in de knel, of niet lekker in je vel, door problemen met jezelf of met je omgeving?  Ervaar je belemmeringen op fysiek, mentaal, sociaal/emotioneel en spiritueel vlak? Dan krijg je door energetische behandelingen weer meer energie en balans op het vlak wat jij, op dat moment nodig hebt. Voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten, thuis of op school, of voor kinderen die worstelen met leer en/of gedragsproblemen kan er op deze wijze op korte termijn een positieve verandering in gang gezet worden.  Gun jij je kind of jezelf deze kans?

Energetische behandelingen brengen je lichaam en geest weer in balans!

Malva methode

Met  behulp van  deze energetische behandeltherapie van Malva worden blokkades in je lichaam opgeheven. Het  zelf genezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd waardoor uiteindelijk je energie weer beter kan gaan stromen!

Voor iedere klacht bied ik specifieke behandelingen, die je kunt vergelijken met een massage- behandeling, waarbij je je kleding gewoon aan kunt houden.

Tijdens een behandeling ervaar je vooral ontspanning en ga je uit je hoofd, terug naar je gevoel en in je lijf. Na deze energetische therapie kan je klacht of je probleem daardoor verminderen of soms zelfs helemaal verdwijnen. 

 

Voor wie?

Deze therapie is in het bijzonder heel erg prettig en laagdrempelig  voor gevoelige kinderen die met zichzelf of met de omgeving  in de knel zitten. Kinderen die niet lekker in hun vel zitten, kinderen die het moeilijk vinden om om te gaan met hun angsten, boosheid of verdriet. Kinderen met leer en/of gedragsproblemen, of kinderen kenmerken van ADD/ADHD of autisme.

Duur behandeling

Wanneer je een specifieke klacht wilt aanpakken zijn er meerdere behandelsessies nodig om het herstel in gang te zetten. Bij kinderen is het effect sneller zichtbaar en voelbaar. Soms al na 3 of 4 behandelingen. Bij volwassenen zijn voor eenzelfde klacht meer behandelingen nodig omdat die soms ook al langer met een klacht of probleem rondlopen. Hierdoor is er ook langer herstel of behandeltijd nodig is.  

Je kunt energetische behandelingen preventief inzetten om te ontspannen of doelgericht n.a.v. onderstaande klachten of problemen die ervaren worden.

  • Lichamelijke klachten zoals; hoofdpijn, buikpijn (maag en darmklachten), vermoeidheid, fysieke onrust, exceem, externe of interne zintuigelijke over of onder-prikkeling m.b.t. horen, zien, voelen, ruiken, proeven of voelen.
  • Sociaal/ emotionele klachten; angsten, fobieën, stress, faalangst, onzekerheid, nervositeit, hooggevoeligheid, sterk emotioneel, boosheid, verdriet, negativiteit, depressiviteit, agressiviteitclownesk gedrag, weerstand bij ziekte of problemen, relatie/communicatieproblemen  /spreekvaardigheid.
  • Mentale klachten; leerproblemen zoals dyslexie, dyscalculie, piekeren, zorgen maken, slaapproblemen, concentratieproblemen, mentale vermoeidheid, ontbreken zelfvertrouwen, negatief zelfbeeld.

Energetische behandeltherapie is een alternatieve en complementaire genezingswijze waarvoor je kunt kiezen als de reguliere zorg je (nog) niet kan helpen en als je er zelf voor kiest daarnaast op een andere wijze op zoek te willen gaan naar een oplossing, of een positieve verandering, voor je klacht of probleem. Het is uitdrukkelijk geen therapie in plaats van de reguliere zorg maar kan een waardevolle aanvulling zijn, omdat er in deze therapie op een holistische wijze aandacht is voor alle ontwikkelingsgebieden; sociaal/emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel.