Acces bars

Wil je een positieve verandering in gang zetten zodat je weer lekkerder in je vel komt zitten en weer meer balans en energie gaat voelen?  

 

Een Acces Bars behandeling helpt hierbij en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Door middel van een Acces Bars behandeling bied ik een unieke, alternatieve transformatietechniek aan voor kinderen en volwassenen die met zichzelf of met de omgeving in de knel zitten. Als je behoefte hebt aan rust in je hoofd zorgt deze behandeling voor ontspanning en het helpt je om te weten te komen wat je eigenlijk onbewust al weet. Het bevordert je persoonlijke ontwikkeling m.b.t. je bewustzijn.

 

De Acces Bars theorie gaat er vanuit dat ons hoofd 32 energiebanen bevat, die elk een groep ideeen of gedachten vertegenwoordigen. Raken die banen te vol, dan zal de energie daarin vast komen te zitten. Door het zachtjes aanraken van deze 32 drukpunten op je hoofd kun je energetische veranderingen in je lichaam aanbrengen. Acces Bars kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van je leven. Het kan je leven compleet veranderen.

Acces Bars is er voor iedereen die behoefte heeft aan meer balans, energie en rust in zijn leven en dat graag wil behouden.

 

Voor kinderen duurt een behandeling ongeveer 30 minuten en voor volwassenen is dit ongeveer 90 minuten. Tijdens deze behandeling lig je op een behandeltafel en raak ik alleen je hoofd aan.

Je kunt Acces Bars behandelingen preventief inzetten of doelgericht n.a.v. onderstaande klachten of problemen die ervaren worden.

  • Sociaal/ emotionele klachten
  • Mentale klachten
  • Lichamelijke klachten

Herken je een of meerdere van bovenstaande klachten of problemen waarvoor je op zoek bent naar een positieve verandering, dan kan een Acces Bars behandeling op een ontspannen en laagdrempelige wijze voor een positieve verandering zorgen.  Hierdoor zit je weer lekkerder in je vel.

 

Een Acces Bars behandeling

Een enkele behandeling kan zeker ook al helend werken om je balans te herstellen of te behouden om weer even helemaal uit je hoofd en in je lijf te komen. Daarnaast helpt het je ook om geaard te blijven en te ontspannen wanneer je een druk leven hebt of veel spanning ervaart.