beLEEF en INSPIRATIE workshop voor MOEDERS van NU

Op dit moment nog geen nieuwe data gepland.

Als je interesse hebt laat gerust even en berichtje achter en ik neem snel contact met je op.


 

Wat doe jij als je kind soms niet lekker in zijn/haar vel zit of wanneer je kind gedrag laat zien waar je even geen raad mee weet?

Bijvoorbeeld wanneer je kind verdrietig is, snel boos wordt, steeds stiller wordt, door het huis stuitert, moeilijk afscheid van je kan nemen, moeite heeft met inslapen, slecht slaapt of met een ochtendhumeur wakker wordt.

En....wat doet dat met jou?

JIJ MAAKT HET VERSCHIL VOOR JEZELF

en 

VOOR JE KIND(EREN)

In deze workshop gaat het over bewust leren kiezen om in het moment vanuit weerstand weer in verbinding te komen met jezelf

en met je kind(eren).

 


Ik nodig je graag uit op deze verbindende en inspirerende bijeenkomst over opvoeden en opgroeien vanuit je hart , zoals het goed voelt voor jou, en wat bij jou past om de moeder te kunnen zijn die jij graag wilt zijn.

Even een momentje met aandacht voor jezelf om te ontdekken wat jij nu op dit moment nodig hebt om lekker in je vel te zitten en de verbinding met jezelf  te voelen.

Een moment om even tot rust te komen, te ontdekken en te delen en jezelf even de aandacht te geven die je verdient.

De beste moeder voor je kind(eren ) zijn begint bij het ontdekken wat je zelf nodig hebt, zodat je ook steeds bewuster de beste keuzes voor jezelf en......voor je kind(eren) kunt maken. 

In een kleine groep (maximaal 6) gaan we samen met elkaar onze eigen innerlijke kracht weer voelen om ook bij weerstand en bij stressvolle situaties weer bewuster en sneller de verbinding met onszelf en met onze kinderen terug te vinden. 


Je gaat ontdekken hoe je thuis op een diepere laag verbinding kunt maken met jouw kind(eren).

Tijdens deze inspiratie en beleef workshop ga jij o.a. met het drieluik van GLIM, wat staat voor het gouden lijntje in mij, ontdekken en ervaren hoe je hier thuis meteen al mee aan de slag kunt gaan om het contact en de verbinding met je kind(eren) en.....met jezelf te versterken. 

Jouw eigen gouden lijntje, de verbinding met jezelf,  is goud waard voor jezelf, voor je kind en voor je gezin.

Liefs, Helma


Yes....ik ben nieuwsgierig en wil  ook in verbinding blijven ontwikkelen en groeien voor mezelf, voor mijn kinderen en voor mijn gezin!

Ik laat me graag inspireren en ben hier graag bij. 


 »