Van in de knel naar lekker in je vel tijdens een

be KIND traject

Zie je het gedrag van je kind veranderen? Lijkt het er ook steeds meer op dat je het contact of de verbinding met  je kind steeds meer verliest, waardoor je je machteloos voelt. Of  zie je je kind worstelen om zich staande te houden in de buitenwereld, op school of in andere situaties?
Zou je graag zien dat je kind weer lekker in zijn/haar vel zit en handvatten heeft om weer beter om te gaan met dat wat er nu speelt? En..... zou je zelf als ouder ook graag handvatten aangereikt krijgen om je kind hierbij te ondersteunen om je kind nog beter te kunnen begeleiden en steunen in dat wat het nodig heeft in het moment? 

Tijdens een be KIND traject maak ik met jullie samen een reis naar binnen, waarin je je kind en jezelf nog beter leert kennen en begrijpen en waarin je ontdekt en ervaart hoe je kind vanuit weerstand weer in verbinding kan komen en jij ook met je kind. 
Je vindt zelf antwoorden en je krijgt inzichten waardoor er binnen zeer korte tijd een blijvende positieve verandering zichtbaar en voelbaar zal zijn voor je kind en voor jullie als ouders.
Je ervaart meer rust, balans en vertrouwen en je kind voelt zich gezien, gehoord en begrepen en voelt zijn eigen innerlijke kracht en wijsheid weer

Je gaat de toekomst weer met meer vertrouwen tegemoet.

Ieder kind is uniek en... iedere ouder ook.

Samen maken jullie het verschil en de verschillen tussen jullie maken jullie sterk!