Training en beLEEFdag IN MIJN leerKRACHT

voor leerkrachten die LEEFKRACHT willen voelen en uitstalen en in VERBINDING met zichzelf en met de kinderen van nu willen blijven groeien.

 

Ben jij die onderwijs topper die kinderen en ouders van NU iedere dag alles probeert mee te geven wat maar binnen je vermogen ligt? Merk je tegelijkertijd dat er soms zo ontzettend veel gevraagd wordt dat je jezelf daardoor wel een beetje kwijt raakt of voorbij loopt? Wordt het je soms echt ook even allemaal teveel omdat je zoveel ziet , voelt en beleefd in de hectiek van de dag? 

Tijdens de beLEEF training IN MIJN leerKRACHT sta jij, en staat jouw persoonlijke groei, op nummer 1!

 

HET MOOISTE wat je kunt ZIJN en blijven is.....JEZELF.

JEZELF  blijven vraagt wel extra aandacht in de drukke wereld waarin we leven.

 

Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling is van onschatbare waarde voor jou en...voor de kinderen van NU. Maar wat heb je nu nodig om jouw eigen waarde meer aandacht te geven?

Wil jij ook zo graag in verbinding met jezelf samen met de kinderen blijven groeien en vraag je je af hoe je nog beter vanuit jezelf en voor jezelf zou kunnen zorgen in alle drukte om je heen?

Alles wat je aandacht geeft groeit.

De beLEEFdag IN MIJN leerKRACHT laat je je eigen unieke KRACHT weer voelen en ervaren en geeft je inzichten en tools waardoor je een positieve verandering zult gaan ervaren. Je ontdekt hoe je zelf de verandering kunt zijn waarnaar je op zoek bent.

Werken en leven vanuit verbinding maken met jezelf. 

 

Tijdens de beLEEF dag IN MIJN leerKRACHT ga je op ontdekkingsreis naar  jouw gouden lijntjes die ervoor zorgen dat jij lekker in je vel zit en de verbinding voelt met jezelf. Na deze reis neem je jouw persoonlijke groei en inzichten ook weer mee naar huis, naar je gezin en.... naar de kinderen van NU in je klas. De kinderen van NU die allemaal ook verlangen naar die verbinding met zichzelf en ook de behoefte hebben om gehoord, gezien en begrepen te worden. Net zoals jij die behoefte hebt!

Wil jij jezelf persoonlijk ook laten groeien om nog meer jezelf te kunnen zijn en wil je daarmee de kinderen van NU als voorbeeld nog meer gaan inspireren om ze vanuit vertrouwen en nieuwsgierigheid te laten groeien? Ik verheug me er op om samen met jou op reis te gaan om jou als leerKRACHT ook jouw eigen leefKRACHT no meer te laten ontdekken. In deze training gaat het om beleven en bewust worden vanuit rust, veiligheid en vertrouwen.   

 

YOU ARE ONE OF A KIND.......BE KIND TO YOURSELF!