beLEEF en INSPIRATIE workshop voor RUSTTRAINERS in het onderwijs

Woensdag 28 juni 2023 (off line) en maandag 3 juli (online)

 

Lieve leerkracht en rusttrainer,

 

Ik nodig je graag uit voor de GLIM beleef en inspiratie workshop op woensdag 28 juni in samenwerking met Margo Heijkant de ontwikkelaar van de bijzonder waardevolle RUST IN DE KLAS  methode.

GLIM staat voor het gouden lijntje in mij wat betekent de verbinding met jezelf en daardoor ook met de ander kunnen voelen.

In deze inspiratie en beleef workshop maak je kennis met het drieluik van GLIM waarmee je een sterkere verbinding met de kinderen van NU kunt laten ontstaan omdat je hiermee zichtbaar kunt maken hoe en waardoor je in de weerstand zit en ook hoe je weer in verbinding kunt komen met jezelf en met elkaar.

Je ontdekt hoe je vanuit jouw eigen creativiteit en nieuwsgierigheid met behulp van het drieluik van GLIM in de dag belevingsmomenten van verbinding kunt laten ontstaan, naast de vaste rust momenten waar je nu al zo blij van wordt en waarmee je jezelf en de kinderen laat groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en bewust ZIJN van hoofd tot hart?

 Het mooiste wat een kind kan worden is...zichzelf.

Daarvoor hebben de kinderen van nu leerkrachten met lef en leef kracht nodig die dat zelf ook voor leven en die zelf ook de tijd nemen om nieuwsgierig te willen zijn naar de levenslessen die wij en ook de kinderen aan het leren zijn. Wanneer wij kunnen ontdekken wat er echt speelt gaat ieder kind zich gezien, gehoord en begrepen voelen. GLIM is geen methode die erbij komt maar een leefstijl die je ieder moment van de dag samen met de kinderen kan helpen om weer in verbinding te komen en kinderen helpt om weer van in de knel naar lekker in je vel te kunnen gaan.

Ben je nieuwsgierig hoe je, zelfs in deze laatste drukke weken van het schooljaar, met het drieluik van GLIM in de klas nog meer rust kunt gaan creëren en het zelf bewustzijn kunt laten groeien? Ik kijk er naar uit om je op woensdag 28 juni om 16.00 uur te ont- moeten en te inspireren. Op maandag 3  juli bied ik deze workshop om 19.30 uur online aan. Voor de offline en online workshop kun je je aanmelden via de link in de mail die je ontvangen hebt van Margo.

Hopelijk tot dan.

 

Veel liefs van deze twee rustexperts in het onderwijs.

 


«   »